SAKARYA / ADAPAZARI - Vali Mustafa Uygur İlkokulu

Vali Mustafa Uygur İlkokulu

...
Adres
MALTEPE MAH. MALTEPE CAD. NO 22 MİTHATPAŞA ORTAOKULU BİNASI İÇ KAPI NO 1 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ ( ÖĞLECİ )
Doğal gaz
Belediye otobüsü ve minibüsler
Maltepe Mah.Maltepe Cad. Mithatpaşa Ortaokulu Binası
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adapazarı İlçesi Maltepe Mahallesindedir. Şehir merkezinden hareket eden Belediye Otobüsleri ve minübüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencileri yüzme, robotik kodlama ve zeka oyunları kursları almaktadır.
Proje Çalışmaları
okulumuz e-twinning kalite etiketi sahibidir ve ilgili projelerimiz devam etmektedir.