SAKARYA / ADAPAZARI - Vali Mustafa Uygur İlkokulu

Ahmet KARAGÖZ - OKUL MÜDÜRÜ

07/01/1985 yılında Samsun´da doğdu.İlkokul, ortaokul ve liseyi Samsun´da okudu.Gazi Üniversitesi´nden 2006 yılı Haziran ayında mezun oldu, Eylül ayında Bitlis Ahlat Kuşhane köyü İlkokulunda göreve başladı.2007 - 2008´ de Jandarma Asteğmen olarak askerlik görevini yerine getirdi. 2011 yılında İzmir Bayındır Çınardibi Orhan Nesrin Kahraman İlköğretim okulunda göreve başladı.17/02/2012 yılında İzmir Konak Kemal Atatürk İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı ve 2015 Haziran ayına kadar görev yaptı. 2015 yılında Sakarya Kaynarca´ ya tayin oldu.  Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2016 yılından bu yana yürüttüğü Kaynarca Turnalı Hacı Osman Akgün İlkokulu müdürlüğünden ayrılarak 2021 Temmuz ayı itibarıyla okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.